Your browser does not support JavaScript!


Ford Transit - Kako zgraditi avtodom Van?

Veliko potujočih navdušencev sanja o ustvarjanju lastnega avtodoma, ki bi ga lahko uporabili za osvajanje celega sveta. Omejen prostor za nakladanje ustvarja neomejene stanovanjske možnosti. Ena stvar je dovolj za improvizacijo vzmetnice, druge pa dopolnjujejo avto s kuhinjo, drugi pa ustvarijo avtonomne, neodvisne projekte.


Ford Transit - lasten projekt ali pripravljena gradnja?


Večina ljudi, ki nameravajo kupiti / izdelati kombi, prinaša ta primer na finančno merilo. Osebno pripravljen projekt je cenejša rešitev. Še posebej, da v enem trenutku ni treba storiti ničesar. Neodvisno delo bo zagotovo prineslo več užitka in ljubezni do samega vozila. Izvajanje rekonstrukcije lahko tudi ustreza vašim, specifičnim pričakovanjem. Vse je lepo ... zakaj bi se kdo zanimal za nakup popolnega avtodoma? Ko je nekdo finančno neodvisen in nima časa - potem bo raje obiskal pripravljeno rešitev. Taka oseba je lahko prepričana, da bo avtodom ustvaril strokovnjak. To zagotavlja stabilnost, zagotavlja nekaj udobja. Med vašim DIY-jem lahko storite veliko škode, vključno s trajno škodo. Zato mora biti odločitev odvisna od posameznih možnosti in želja. Vsaka rešitev ima dobre in slabe strani! Če pa se boste odločili zamenjati kombi v avtodomu, imamo nekaj osnovnih nasvetov za vas.Ford Transit - Kako spremeniti kombi v avtodomu?


1. Izberite pravo verzijo vozila Transit.

Prvi korak je izbira ustrezne različice kombija Ford. Kot veste, vsaka generacija Transitovih kombijev izgleda na drugačen način. Izbira si morate prilagoditi svojim potrebam in finančnim možnostim. Ljubitelji klasikov bodo začeli iskati modele MK1 in MK2. Ljudje, ki potrebujejo več prostora, bodo morali izbrati različico z visoko streho Jumbo. Modeli MK3 - MK5 morajo biti najcenejši. Ne pozabite pa, da je veliko odvisno od stanja motorja kot tudi samega telesa. Lažje je delo na skromnem, dobro ohranjenem modelu kot puščan sir.2. Izdelajte spremembe, ki jih želite narediti!

Če že imate Ford Transit kombi, na katerem lahko delate, začnite načrtovati. Izmerite površino potencialne postelje, uredite postavitev osnovnih stvari - postelja se lahko opusti s stropa. V tej fazi se morate odločiti, ali potrebujete jedilni kot, koliko kabin lahko ustreza, ali bo umivalnik, prostor za kolesa...3. Zakon!

Na tej stopnji ni nič drugega kot ukrepati. Ne pozabite, da vsak vaš premik omejuje vaše možnosti v prihodnosti. Vsaka rezalna luknja v Tranzitnem telesu, vsak varjeni element, zmanjša število možnih sprememb in sprememb. Eden od prvih korakov je lahko pravilna izolacija vašega Tranzit in uporaba ustreznih plošč v vozilu. V naslednjem koraku je vredno namestiti posteljo, da vidimo, koliko prostora je v notranjosti. Ne delaj vse naenkrat. Korak za korakom, faza po stopnji, razvijte svoj velik projekt. Po končanih posameznih stopnjah remodelinga vzemite svoje vozilo na kratko vožnjo. Preverite, kako se novi elementi odzivajo na vožnjo - ali je nekaj potrebno za stabilizacijo ali podporo? Prav tako bi morali razmisliti o tem, da bi električne vtičnice pripeljali do zadnjega dela vozila. Ne pozabite, da gre za vaš individualni projekt. Vanj lahko daste karkoli hočeš. Od kamnite peči, skozi zlato ribe do viseče mreže, je visela med kuhinjo in spalnico..4. Potovanje!

Najpomembnejša faza! Samo pojdite na Ford Transit in zadel pot! Ni vam treba čakati na dokončanje celotnega projekta! Začnite z najpomembnejšimi stvarmi, pojdite na pot in preverite, kaj pogrešate. Nato tega elementa obravnavajte kot naslednji cilj svojega neverjetnega projekta. Resnica je, da bo vedno nekaj popraviti. Vendar se ne morete izgubiti v stalnih popravkih in obnovah, saj lahko pozabite na glavni cilj svojih dejanj: ADVENTURE!

Ne pozabite, da poskrbite tudi za tehnično pripravo vozila. Premagovanje velikega števila kilometrov povzroča naravno obrabo nekaterih komponent, ki se nenehno zamenjajo - filtri za gorivo, zračni filtri, zavorne ploščice. Vse te dele lahko najdete za kombi Ford Transit na naši spletni strani! Kaj čakaš? Poskrbite za svoje sanje!


Ali veste, da ...?

Naši drugi članki na našem blogu