Your browser does not support JavaScript!


Ford Transit 2024 - nova oprema, manjša masa

Če vas zanimajo najnovejši trendi v svetu dostavnih vozil, potem boste zagotovo pozorni na najnovejši Fordov model dostavnega vozila. Ford Transit 2024 morda ni nova generacija dostavnega vozila, vendar obljublja nekaj novih funkcij in zanimivih rešitev, ki bodo zagotovo olajšale življenje tako voznikom kot lastnikom podjetij. Ima prenovljena različica možnosti za osvojitev naslova najboljšega dostavnega vozila leta 2024? Vabimo vas, da si preberete članek.

Transit 2024 - digitalni merilniki in SYNC 4

Začnimo z notranjostjo. Fordov evropski oddelek je v Ford Transit 2024 vgradil 8-palčni komplet digitalnih merilnikov. To pomeni, da so tradicionalni analogni merilniki hitrosti, stanja goriva ali temperature hladilne tekočine stvar preteklosti. Z 12-palčnim zaslonom na dotik bo lažje dostopati do vseh ključnih funkcij vozila, od navigacije do komunikacijskih sistemov. In če to ni dovolj, sistem SYNC 4 prinaša tudi sodobne funkcije, kot sta povezljivost 5G in posodobitve OTA (Over The Air). V naši spletni trgovini poiščite dele za Ford Transit.
Novi Transit 2024

Nove funkcije v navigaciji

Sistem SYNC 4 omogoča tudi dostop do povezanega navigacijskega sistema. Ta sistem bo prvih 12 mesecev po nakupu voznika v realnem času obveščal o prometnih razmerah. Poleg tega bo sistem omogočal enostavno iskanje interesnih točk, kot so bencinske črpalke ali parkirišča. Integracijski sistem Pro Upfit je še ena funkcija, ki se bo zagotovo izkazala za uporabno pri delu, saj ponuja nadzor nad karoserijo s tovarniškega zaslona. Pri tovornjakih s hladilniki bo mogoče z voznikovega mesta preveriti temperaturo v tovornem prostoru.

Varnostni sistemi Ford Transit 2024

Na višjo raven je bila nadgrajena tudi varnost. Novi Ford Transit 2024 bo opremljen z elektronsko asistenco za preprečevanje naleta in avtonomnim zaviranjem v sili ter sistemi za pomoč pri ohranjanju voznega pasu. Te funkcije bodo povečale raven varnosti ne le za voznika, temveč tudi za druge udeležence v prometu. Sistem Delivery Assist je Fordov odgovor na vse večje potrebe kurirske industrije, saj avtomatizira in pospešuje postopek dostave. Večina delov vozila Ford Transit 2024 bo enaka kot v različici 2019.
Ford Transit 2024 - SYNC 4

Lažji deli in nov menjalnik

Ne smemo spregledati tudi novega 8-stopenjskega samodejnega menjalnika za različice s sprednjim pogonom. Zaradi uvedbe novega menjalnika ter lažjih pesta in zavornih komponent se je masa Ford Transit 2024 zmanjšala za do 27 kg. Zmanjšanje lastne mase pomeni povečanje koristne obremenitve, kar je ključna prednost dostavnih vozil. Novi menjalnik ne bo izboljšal le učinkovitosti, temveč bo omogočil tudi vleko težjih tovorov, s čimer se bo povečala vsestranskost dostavnega vozila. Pesto kolesa ford transit za različico 2024 se bo zagotovo znašlo v ponudbi naše trgovine.

Sistem za daljinski zagon motorja

Vaš Ford Transit 2024 je lahko opremljen s sistemom za daljinski zagon motorja, ki vam omogoča vklop vžiga z razdalje do približno 100 metrov. Ne glede na to, ali je zimsko jutro ali vroč poletni dan, preprosto pritisnite gumb na daljinskem upravljalniku in sistem za daljinski zagon motorja bo prilagodil temperaturo v vozilu na udobno raven, še preden boste vstopili v vozilo. Če je vaše vozilo opremljeno s samodejno klimatsko napravo, jo boste lahko nastavili tako, da začne delovati, ko daljinsko zaženete vozilo. Če imate ročno klimatsko napravo, bo sistem deloval z nastavitvami, ki so bile aktivne, ko ste izklopili vozilo.
Transit 2024 - daljinski zagon motorja

Ford Transit 2024 - premiera

Ford Transit 2024 je sodobnejši, učinkovitejši in varnejši. Gre za model, ki bo zagotovo pritegnil pozornost tako voznikov kot lastnikov prevoznih podjetij. S tako širokim naborom inovacij naj bi Ford Transit 2024 postavil nove standarde v segmentu dostavnih vozil. Prve dobave tega posodobljenega dostavnega vozila bodo predvidoma poleti 2024. Ste pripravljeni na preboj? Ford Transit 2024 čaka na opredelitev novega obdobja na področju dostavnih vozil. Morda vas bo zanimalo tudi besedilo o: Ford Tourneo Connect 2023.

Ali veste, da ...?

Naši drugi članki na našem blogu