Your browser does not support JavaScript!


Ford Transit Custom Nugget 2024 - nova različica kultnega avtodoma

V zadnjih letih je avtodomarstvo vse bolj priljubljeno in Ford pri tem ne zaostaja. Nedavno predstavljeni Ford Transit Custom Nugget 2024 prinaša novosti, ki si jih je vredno podrobneje ogledati. Ford z najnovejšo izdajo priljubljenega avtodoma nadaljuje svojo tradicijo odličnosti in inovativnosti. Novi Ford Transit Custom Nugget 2024, ki odraža naraščajoči trend zanimanja za "domove na kolesih", obljublja evolucijo in združuje tradicijo s sodobnostjo. V čem je edinstven med drugimi avtodomi na trgu? Uživajte v članku.

Stil in pogonski sklop

Najnovejša iteracija modela Transit Custom Nugget ne preseneča z vidika sloga. Nadaljuje zasnovo osnovnega modela, vendar z nekaj zanimivimi spremembami - prekrivanjem strehe in nadstreškom na desni strani. V primerjavi s prejšnjo različico se je razširila paleta motorjev. Navdušenci nad dizelskimi motorji bodo cenili turbodizel 2.0 EcoBlue s 170 konjskimi močmi in 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom. Ljubitelji zelene vožnje pa bodo cenili priključni hibridni motor z 232 KM, ki temelji na tehnologiji iz modela Ford Kuga.
Ford Nugget 2024

Custom Nugget 2024 - notranjost

Pri vozilu Ford Transit Custom Nugget 2024 je ključni element notranjost. Digitalizacija ni ušla niti temu modelu, kar dokazujeta popolnoma digitalna instrumentna plošča in 13-palčni zaslon na dotik s programsko opremo Ford SYNC 4, ki vozniku omogoča navigacijo v oblaku in brezžično povezavo s pametnim telefonom. Kokpit je dobro premišljen in ergonomičen, z vrtljivimi sprednjimi sedeži in ravnim podom, ki olajšujeta gibanje po kabini. Dnevni, spalni in kuhinjski prostori so jasno ločeni. Kuhinja je zasnovana v obliki črke L, ki ponuja 20 % več prostora na delovnem pultu in nov hladilnik. Podrobnosti, kot so vrata z mehkim zapiranjem in izvlečni ročaji za omarice, notranjosti dodajajo dodaten čar.
Notranjost vozila Transit Custom Nugget 2024

Tehnologija na dosegu roke

Večino funkcij avtodoma lahko upravljate prek 7-palčnega zaslona na dotik. Z njim lahko upravljate ogrevanje, nivo vode in stanje akumulatorja. Omeniti velja tudi inovativno osvetlitev LED in fotovoltaično ploščo na strehi, ki lahko zagotovi več energije, kot je potrebno za napajanje vseh sistemov.

Povzetek: Ford Transit Custom Nugget 2024

Ford Transit Custom Nugget 2024 združuje najsodobnejšo tehnologijo s praktičnostjo, ki se zahteva od avtodoma. Transit Custom Nugget 2024, ki temelji na preizkušeni šasiji z neodvisnim vzmetenjem zadaj, je odgovor na naraščajoče potrebe trga avtodomov. Osnovna cena na nemškem trgu znaša 76.500 EUR. Bo Ford Nugget 2024 postal kralj cest in avtodomov? To bo pokazal čas. Ne pozabite pa, da lahko v naši spletni trgovini najdete dele za dostavna vozila in avtodome.
Ford Nugget 2024

Zgodovina modela Ford Nugget - potovanje skozi desetletja

Zgodovina avtodoma Ford Nugget sega v leto 1986, ko je Ford v sodelovanju z vodilnim proizvajalcem avtodomov Westfalia predstavil prvo različico vozila. Westfalia z več kot 50-letnimi izkušnjami že leta velja za določevalca trendov med avtodomi. Legendarni modeli, kot sta James Cook ali Joker, ki sta temeljila na Fordovi ali Daimlerjevi šasiji, so postali simbol odlične kakovosti izdelave, vzdržljivosti in varnosti. Zgodovina znamke Westfalia se je začela že leta 1844, ko je Johann Bernhard Knöbel ustanovil kovačnico, katere proizvodnja je začela to izjemno pot. Vendar je do prave revolucije prišlo v petdesetih letih prejšnjega stoletja, ko je Westfalia na posebno zahtevo ene od svojih strank izdelala "Camping Box", s katerim je standardni kombi VW spremenila v popolnoma opremljen avtodom, ki je postal sanje številnih popotnikov tistega časa. Obiščite našo spletno trgovino za originalne dele Ford.

Ali veste, da ...?

Naši drugi članki na našem blogu