Your browser does not support JavaScript!


Transit Courier 2024 - najboljši v varnostnih testih Euro NCAP

Ford Transit Courier 2024 je spremenil pravila igre v segmentu gospodarskih vozil in prejel prestižno platinasto varnostno nagrado Euro NCAP. To priznanje je še posebej omembe vredno, saj je bilo doseženo v okviru novih, strožjih protokolov testiranja, ki so bili uvedeni leta 2023. Uspeh modela Transit Courier 2024 napoveduje novo obdobje na področju varnosti vozil in postavlja merila za prihodnje modele.

Varnostni dosežek: Najvišji rezultat Euro NCAP v zgodovini

Izjemen dosežek vozila Transit Courier 2024 na varnostnih testih Euro NCAP je zgodovinski, saj se ponaša z rekordnim rezultatom 93 %. Ta dosežek ne dokazuje le naprednih varnostnih funkcij kombija, temveč odraža tudi ključno vlogo sistema ADAS pri zmanjševanju resnosti prometnih nesreč, v katerih so udeleženi kombiji, kar je Euro NCAP poudaril v svojih nedavnih poročilih. V naši spletni trgovini lahko najdete dele za dostavna vozila.

Ford Transit Courier 2024 Euro NCAP

Napredna varnostna tehnologija: standard v vozilu Transit Courier 2024

Transit Courier 2024, ki postavlja nove standarde na področju varnostne tehnologije, je opremljen s pionirskimi funkcijami, kot sta sistem za ohranjanje voznega pasu in informacijski sistem za mrtvi kot. Te tehnologije pomembno prispevajo k impresivni oceni Euro NCAP, visoko oceno pa je prejel tudi inteligentni sistem za pomoč pri hitrosti. Fordova zavezanost varnosti je razvidna iz tega, da so te napredne funkcije serijsko vgrajene v celotno paleto vozil Ford Transit Courier 2024.

Vključujoča varnost pri vseh modelih

Celovit varnostni pristop vozila Transit Courier 2024 velja za vse njegove modele. To vključuje bencinski in dizelski motor ter prihajajoči električni model E-Transit Courier. Ta široka uporaba vrhunskih varnostnih funkcij v različnih pogonskih sklopih kaže Fordov celostni pristop k varnosti vozil, ki zagotavlja ohranjanje visokih standardov ne glede na model. Priporočamo ključavnico pokrova motorja Transit Courier iz naše trgovine.

Ford Transit Courier 2024 Euro NCAP

Euro NCAP: postavljanje novih standardov v panogi

Generalni sekretar Euro NCAP Michiel van Ratingen je podprl vozilo Transit Courier 2024, ker postavlja nova merila v panogi. Njegova pohvala za celovito varnostno opremo kombija poudarja potrebo po takšni tehnologiji v gospodarskih vozilih, kar je v skladu s ciljem Euro NCAP, da se kombiji opremijo z naprednimi varnostnimi tehnologijami, podobnimi tistim v osebnih avtomobilih.

Dediščina varnostne odličnosti

Z modelom Ford Transit Courier 2024 Ford Pro nadaljuje svojo zapuščino doseganja najvišjih priznanj na področju varnosti vozil. Ta kombi sledi modeloma Transit in Transit Custom ter še dodatno utrjuje sloves Forda Pro, ki daje prednost varnosti. Dosledno priznanje organizacije Euro NCAP poudarja Ford Proovo zavezanost k varnosti v celotni paleti vozil. V naši spletni trgovini lahko najdete dele za ford transit.


Ali veste, da ...?

Naši drugi članki na našem blogu