Your browser does not support JavaScript!


Ford Transit Connect MK2 rezervni deli, novi in rabljeni deli za Ford Transit, opis modela

Ford Transit Connect MK2 rezervni deli, novi in rabljeni deli za Ford Transit, opis modela. V letu 2014 je Ford Transit Connect MK2 osvojil mednarodni naslov Van of the Year. Ta model, tako kot vsak novi Ford, je zasnovan za opravljanje določenih nalog. Tokrat smo uporabili močne točke predhodne verzije MK1, kot so trajnost, praktičnost in zanesljivost ter v kombinaciji z veliko večjo količino bremena. Zahvaljujoč tej skupini zadovoljnih kupcev se je Transit Connect MK2 pridobil.
Ogromen izbor bencinskih motorjev in dizelskih motorjev bo zagotovo zadovoljen s potrebami voznikov. Modeli Ford Transit Connect MK2 uporabljajo 5 ali 6-stopenjske ročne menjalnike. Poleg tega ima naročnik tudi izbiro šeststopenjskega avtomatskega menjalnika, zaradi katerega je Fordovo zgorevanje le 3,9 l / 100 km.
Zelo velik izbor dodatne opreme zagotavlja zabavo, varnost in povezljivost s svetom. Našli bomo, med drugim, Ford SYNC z glasovnim nadzorom, ki vam omogoča, da sprejemate in sprejemate klice z enostavnimi glasovnimi ukazi. Sistem Active City Stop, ki je namenjen preprečevanju trčenj pri nizkih hitrostih, zagotavlja varnost voznikov in potnikov. Ford Transit Connect MK2 se proizvaja v več telesnih slogih.

Deli za Transit Connect 2013

Viac textu

 
Vnesite ključno besedo
Napredno iskanje
Transit Center in Europe