Your browser does not support JavaScript!


FORD TRANIST CUSTOM

custom

Leta 2013 je Ford Transit Custom prejel prestižno nagrado Van of the Year. Povprečna različica Ford Transit - Custom se uvršča med manjše Connect in večji Transit. V notranjosti novega modela Forda se lahko počutimo v Ford Fiesta MK7. Oblika armaturne plošče je bila vzeta iz tega modela in prilagojena dostavnemu vozilu.

customback Custom je opremljen s številnimi sistemi za izboljšanje varnosti pri potovanju po cesti. Kupci, ki so izbrali ta model, pohvali njeno voznost in udobje, ki ga ponuja. Custom je na voljo v dveh slogih: Tourneo - idealen za avtomobilske izlete po Evropi in Evropi Custom - srednje velika dostavna dostavna vozila, ki dobro delujejo v malih in srednje velikih podjetjih.

Če iščete avto vsak dan in hkrati vodite mala podjetja, potem Ford Transit Custom je popoln avto za vas. Novi Fordov dizajn je bil uveden z vpisom Ford Fiesta MK7 in je bil zelo toplo sprejet. Zaradi vedno večjega udobja ti tipi avtomobilov postajajo vedno bolj priljubljeni. Poleg tega so najnovejšim dizelskim motorjem in bencinskim motorjem značilna zelo visoka delovna kultura, ki omogoča prijetno vožnjo s takšnim avtomobilom.

customfront

 
Vnesite ključno besedo
Napredno iskanje
Transit Center in Europe
Slovenia Social Media