Your browser does not support JavaScript!


Vrsta dela: 


Ogrevanje, prezračevanje, klimatizacija naprava Mercedes Sprinter 906 vključuje upor ventilatorja, grelni ventil in motor ventilatorja


Ogrevanje, prezračevanje in klimatizacija so sistemi, ki nadzorujejo temperaturo v voznikovi kabini. Prezračevalni sistem je glavni sistem za nadzor temperature, edini, ki deluje neodvisno. Ogrevanje in klimatizacija sta odvisni od prezračevalnega sistema, ker ventilator vnaša zrak v kabino po ustrezni poti - skozi uparjalnik ali grelec klimatske naprave.
Druga generacija Mercedes Sprinterja je bila razglašena za najboljše dostavno vozilo v svojem razredu. Ta naslov dolguje svoji zanesljivosti, ustrezni moči, bogati opremi in naprednim sistemom, ki zagotavljajo varnost in olajšajo vožnjo. Mercedes Sprinter II je bil uspešen ne le v Evropi, ampak tudi v ZDA. Tam je bil na voljo pod znamkama Freightliner Sprinter in Dodge Sprinter. Zaradi različnih tržnih značilnosti in različnih standardov emisij na ameriškem trgu je bil Sprinter prodan z motorjem 3,5 V6 s 258 KM, zaradi česar je najmočnejši v celotni paleti motorjev. Novost, ki jo je uvedel Mercedes, je prilagodljivi sistem ESP. Ta sistem izračuna težišče kombija in se mu prilagodi, kar zagotavlja najvišjo raven varnosti.

Ogrevanje Mercedes Sprinter W906

Viac textu
 
Vnesite ključno besedo
Napredno iskanje
Transit Center in Europe
0 izdelkov
Slovenia Social Media