Your browser does not support JavaScript!


Pravilnik o zasebnosti spletnega mesta www.transitcenter.si (spletna trgovina)

 

Podatki, ki jih ti piškotki zbirajo, so potrebni za zagotavljanje tehničnega delovanja spletnega mesta, da se zagotovijo osnovne nakupovalne funkcije. Vedno omogočeno.

 

Vedenje uporabnika na spletnem mestu samodejno analizira in ocenjuje reCAPTCHA v ozadju neposredno med vašim obiskom spletnega mesta na podlagi različnih značilnosti (vključno z vašim naslovom IP, trajanjem obiska ali premikanjem miške) ter ga posreduje Googlu.

 

Google Analytics (G4A) uporablja piškotke, ki omogočajo analizo uporabe našega spletnega mesta in aplikacij. Zbrani podatki o uporabi našega spletnega mesta in aplikacij se običajno prenesejo na Googlov strežnik v ZDA in se tam shranijo.

 

Ko uporabljate YouTube, se lahko informacije o vaši uporabi tega spletnega mesta (vključno z vašim naslovom IP) prenesejo na Googlov strežnik v ZDA in tam shranijo.

 

1. Splošne informacije
Ta pravilnik o zasebnosti določa pravila za obdelavo in zaščito osebnih podatkov, ki jih zagotavljajo uporabniki v povezavi z uporabo spletnega mesta www.transitcenter.si in oddajo naročil.
2. Administrator osebnih podatkov na spletnem mestu je Tranzitni center Monika Morzyńska-Wicik s sedežem v Pędzewo BD, 87-147 Zławieś Wielka. NIP 5541231848, REGON 091432757.
3. Zaradi varnosti podatkov, ki so nam zaupani, smo razvili notranje postopke in priporočila za preprečevanje razkritja podatkov nepooblaščenim osebam. Nadziramo njihovo delovanje in nenehno preverjamo njihovo skladnost z ustreznimi pravnimi akti - aktom o varstvu osebnih podatkov, aktom o konkurenci in varstvu potrošnikov, aktom o zagotavljanju storitev z elektronskimi sredstvi ter z vsemi vrstami izvršnih aktov in skupnost EU legalizacija.
4. Osebni podatki se obdelujejo na podlagi privolitve, ki jo izrazi uporabnik, in v primerih, ko zakon pooblašča skrbnika, da obdeluje osebne podatke na podlagi zakona ali za namene izvajanja pogodbe, sklenjene med strankama.
5. Spletno mesto zbira podatke o uporabnikih in njihovih ukrepih na naslednje načine:
a) na podlagi prostovoljnih informacij, vnesenih v obrazce, na primer: informacije o pošiljanju
b) z zbiranjem datotek "piškotkov"
c) s prostovoljnim posredovanjem uporabniških podatkov s telefonskim pogovorom, namenjenim oddaji naročila v spletni trgovini Transit Center
d) s prostovoljnim posredovanjem podatkov o strankah pri nakupu v nepremični trgovini
e) s prostovoljnim posredovanjem podatkov o strankah zaradi oddaje naročila v spletni trgovini Transit Center po e-pošti
f) s prostovoljno prijavo v spletno trgovino s pomočjo facebook računa in istočasno navedbo osnovnih podatkov za prijavo, kot so ime, priimek in e-poštni naslov
6. Spletno mesto zbira podatke, ki jih uporabnik prostovoljno posreduje.
7. Podatki v obrazcu se obdelujejo za namen, ki izhaja iz funkcije določenega obrazca, npr. za obdelavo kontaktnih podatkov ali pošiljanje pošiljke kurirskemu podjetju.
8. Osebni podatki, ki ostanejo na spletnem mestu, se ne bodo prodali ali dali na voljo tretjim osebam v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov.
9. Podatke v obrazcu si lahko ogleda fizična oseba, ki jih je tam postavila. Ta oseba ima tudi pravico kadar koli spremeniti in ustaviti obdelavo svojih podatkov.
10. Pridržujemo si pravico do spremembe politike zasebnosti spletnega mesta, na katero lahko vpliva razvoj internetne tehnologije, morebitne spremembe zakona na področju varstva osebnih podatkov in razvoj naše spletne strani. O vseh spremembah vas bomo obvestili na viden in razumljiv način.
11. Spletno mesto lahko vsebuje povezave do drugih spletnih strani. Takšna spletna mesta delujejo neodvisno od spletnega mesta in jih na noben način ne nadzira spletno mesto www.transitcenter.si. Ta spletna mesta lahko imajo svoje pravilnike o zasebnosti in predpise, ki jih priporočamo, da jih preberete.
12. Za optimalno varovanje osebnih podatkov uporabnikov naših spletnih strani smo uvedli notranjo varnostno politiko obdelave osebnih podatkov, ki jo spoštujejo vsi zaposleni.
13. Druge podatke o varstvu osebnih podatkov in zasebnosti najdete v pravilih in predpisih naše trgovine, v razdelku 12. VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV IN ZASEBNOSTI.
V primeru kakršnih koli dvomov v zvezi s katero koli določbo te politike o zasebnosti smo na voljo - naše podatke lahko najdete na spletnem mestu - KONTAKT.

Zahteva za izbris osebnih podatkov

 
Vnesite ključno besedo
Napredno iskanje
Transit Center in Europe