Your browser does not support JavaScript!


Najbolj priljubljene blagovne znamke delov za dostavna vozila:

Ford Transit
Ford OE
Trateo
Trateo
HMPX
HMPX
DP Group
DP Group
Motorcraft
Motorcraft
BSG
BSG
Bosch
Bosch
parts quality
Dayco
LUK
LUK
BSG
Nural
Bosch
Polcar
Silbak
Silbak
Silbak
Onka
parts quality
Kakovost delov
Ford Transit
Ford OE
Trateo
Trateo
HMPX
HMPX
DP Group
DP Group
Motorcraft
Motorcraft
BSG
BSG
dayco logo
Dayco
Polcar
Polcar
LUK
LUK
Nural
Nural
Silbak
Silbak
parts quality
Bosch
Onka Otomotiv
Onka
parts quality
Kakovost delov

Blagovne znamke delov za dostavna vozila


Prodajamo samo preizkušene dele za dostavna vozila zanesljivih proizvajalcev. V naši trgovini so na voljo originalni deli (Ford OE) in rezervni deli. Znamke delov za dostavna vozila, ki so na voljo v naši trgovini, so Ford OE, Trateo, HMPX, DP Group, Motorcraft, BSG, Abe, Ayfar, Bosch, Continental, Dayco, Depo, Dolz, Elring, Goetze, Hart, Ibras, Ima, Knecht, LPR, Magneti Marelli, LUK, Mapa, Mars, Nissens, Nural, OES, Onka, Polcar, PSA, Quick Brake, Ruville, Sachs, Silbak, Stanadyne, STP, Timken, TRW in TYC. Nekateri proizvajalci delov so specializirani za izdelavo sestavnih delov za dostavna vozila, ki se ne proizvajajo več. Nakup delov za takšno vozilo pri uradnem prodajalcu morda preprosto ni mogoč. Zato smo vzpostavili stike s proizvajalci delov z vsega sveta, da bi vam zagotovili najboljše izdelke blagovnih znamk za gospodarska vozila na trgu. Opozoriti velja, da proizvajalci dostavnih vozil zelo pogosto sklepajo podizvajalske pogodbe za proizvodnjo določenih sestavnih delov. Zato so nekateri rezervni deli, kot so sklopke LUK, popolnoma enaki delom, ki so v lahka gospodarska vozila vgrajeni tovarniško. Zanimiva alternativa so tudi rezervni deli vrhunske kakovosti, kot je Trateo, ki ponujajo vrhunsko kakovost po konkurenčni ceni.

Proizvajalci delov za dostavna vozila

Proizvajalci delov za avtobuse se soočajo z velikim logističnim in organizacijskim izzivom. Po eni strani morajo zagotavljati kakovost svojih izdelkov, po drugi strani pa morajo zmanjšati proizvodne stroške, da bi ohranili konkurenčnost svoje ponudbe. Zato se številni proizvajalci delov za avtobuse odločajo za selitev proizvodnje v Azijo, kjer so stroški dela bistveno nižji. V tem primeru se ceni izdelkov doda ustrezen znesek za prevoz in distribucijo. Če želite kupiti izdelek določene blagovne znamke delov za dostavnike, lahko to storite v naši spletni trgovini.

Blagovna znamka avtomobilskih delov in kakovost izdelkov

Za razvrščanje blagovnih znamk delov za gospodarska vozila se uporabljajo mednarodna poimenovanja: OE, OEM, OEQ, AM. Okrajšava OE se nanaša na originalne dele, ki jih dobavlja neposredno proizvajalec avtomobila. Odlikuje jih najvišja kakovost izdelave in so skladni z garancijskimi določbami za nakup lahkih gospodarskih vozil. Deli z oznako OEM se nanašajo na blagovne znamke delov za dostavna vozila, ki izvirajo iz popolnoma enakih proizvodnih linij kot originalni izdelki (npr. TRW). Naslednji kakovostni razred je OEQ, tj. deli, katerih kakovost je blizu kakovosti originalnih izdelkov. Ti deli so na voljo pri trgovcih na debelo in avtomobilskih trgovinah. Blagovne znamke poprodajnega trga se nanašajo na skupino delov, ki so izdelani z uporabo drugačnih materialov in tehnologije kot originalni izdelki. To so preprosto nadomestni deli nižje kakovosti

 
Vnesite ključno besedo
Napredno iskanje
Transit Center in Europe