Your browser does not support JavaScript!


Transit Center Motorsport

Transit Center ni le spletna trgovina z deli za kombije Ford Transit. Poseben oddelek Transit Center Motorsport izdeluje in servisira tudi dirkalne avtomobile. Naša posebnost so avtomobili Ford za rallycross.

Na naši spletni strani wicikmotorsport.com si lahko ogledate avtomobile, ki jih je naše podjetje izdelalo v zadnjih 15 letih. Vsak od njih je večkrat stal na stopničkah na tekmovanjih evropskega ranga. Naše avtomobile so med drugim vozili: Tadeusz Myszkier - večkratni poljski prvak v reliju, Knut Owe Borseth - evropski prvak v rallykrosu, Marcin Wicik - poljski prvak v rallykrosu, Maciej Polody - evropski prvak v driftu, pa tudi številni drugi nadarjeni dirkači, ki jih ni mogoče našteti.

Pri izdelavi naših avtomobilov sodelujemo s številnimi evropskimi podjetji, kot so Quaife, Proflex, SterkensMotorsport, GBS, Callaghan Motorsport, AST in Pauwels Motorsport. Pri izdelavi naših avtomobilov uporabljamo izkušnje, ki smo jih pridobili na dirkališčih po vsej Evropi. Podrobnosti o naših drugih projektih in zgodovini podjetja Transit Center Motorsport najdete na spletni strani wicikmotorsport.com

Eden naših najbolj priljubljenih projektov je Ford Transit MK7 - drift avtobus, ki je priljubljen po vsem svetu in je tako prvi kombi, primeren za drift.

Naše avtomobile zelo cenijo dirkači in pomembne osebnosti iz avtomobilskega sveta. Kickster Znafca uspešno tekmuje na tekmovanjih z Mazdo RX8, ki smo jo izdelali. Vanklov motor, pogon na zadnji kolesi in Sebastian za volanom so na tekmovanjih Motorsport Trophy in Track Day neprekosljivi. Nobeno podjetje za izposojo športnih avtomobilov na svetu ne bi preziralo Mazde RX8, kot je ta.

Naši avtomobili so uspešno nastopali na dirkališčih po vsej Evropi, med športnimi tekmovanji z dirkači, kot sta Kuba Przygoński ali Tomasz Kuchar. Ford Focus RX je bil tudi eden najmočnejših dirkalnikov na tekmovanju Gymkhana Grid, kjer je Marcin Wicik tekmoval z dirkači, kot so Ken Block, Petter Solberg in Andreas Bakkerud. Leta 2021 je priljubljeno mehansko oranžno barvo prejel madžarski dirkač Benyó Máté, ki je bil uspešen v madžarskem prvenstvu in prvenstvu FIA CEZ.

Več informacij:
Transit Center Motorsportservice
0 izdelkov
Slovenia Social Media