Your browser does not support JavaScript!


FORD TRANSIT MK1

mk1pickup Ford Transit MK1 je bil proizveden leta 1965 in je postal neposredni naslednik Ford Taunus Transit. Ford Transit MK1 je začel dolgo zgodovino izdelave modela komercialnega vozila. Danes se srečanje na cestah Ford Transit MK1 že meji na čudež.

Obstaja veliko uporabnikov modela MK1 na svetu.Spletna trgovina Transit Center je edina trgovina na svetu, kjer bo imela nove in rabljene dele za starejše modele Forda.

Ford Transit MK1 je bil na voljo v številnih variantah, od klasičnega kombija, preko osebnih avtomobilov do vozil s posebnimi potrebami 4x4. Ford Transit je sprožil določeno obdobje in postavil nove standarde pri proizvodnji dostavna vozil.

Trenutno je postalo v modi obnoviti stare avtomobile. Ta moda je vstopila v svet kombijev, zato mnogi lastniki Ford Transit MK1 poskušajo priti v idealno stanje. Preneseni model Ford Transit lahko stane celo več deset tisoč zlotov. Na žalost je dele za stare modele zelo težko dostopati na sekundarnem trgu, zato jih je treba iskati veliko časa. Zato se je trgovina s tranzitnim centrom odločila, da v stalno ponudbo uvede model, proizveden v letih 1965 - 1978, in tako bo kupec lahko kupil dele interesa, ne da bi zapustil dom.

mk1